Waar kan ik sparen?

Opmerkingen

2 opmerkingen

• Avatar
    Tom Smeehuijzen

Onderstaande is op mijn smartphone niet te vinden:

1. Klik op het icoon linksonder in beeld Geen icoon te vinden
    2. Vul bovenin bij Zoeken... de stad, het dorp of de naam van de onderneming waarnaar je op zoek bent Geen zoeken te vinden

Al herhaaldelijk heb ik gevraagd waar de adressen in Nederland staan waar ik Piggy kan gebruiken. Maar steeds geen antwoord.

Groet en graag reactie,

Tom Smeehuijzen

2
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Luc van Gils

wat een waardeloze actie, allemaal verwijzingen maar wat ik wil zien is er niet.

waar kan ik mijn spaarpunten zien ??? en hoe