Hoe kan ik inloggen?

Opmerkingen

9 opmerkingen

• Avatar
    Laurens hoitsema

Ik had in het begin ook best wat moeite met het systeem maar ondertussen werkt het wel. Heb bij mijn slager al heel wat belegde broodjes via deze punten opgehaald.

1
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Jaishree Heuts ten Hoopen

@Laurens hoe werkt het dan? Krijgt mijn kaart niet te zien

-3
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Laurens hoitsema

Hallo Jaishree,

Lukt mij door in te loggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord. Dan zie ik ook alle mutaties en saldo. Dus wanneer artikelen aangeschaft zijn en/of als ik artikelen met mijn punten heb gekocht. Ik heb trouwens het kaartje ook op mijn stocard gezet. Kan ik ook in de winkel gebruiken. Werken allebei goed.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Jaishree Heuts ten Hoopen

Dank. Inmiddels zie ik ook alles, bleek fout te zitten in e-mailadres wat ik had opgegeven bij ontvangen kaart.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Bianca Dubbelman

Systeem werkt niet. FAQ is niet overzichtelijk en een simpele vraag als hoe je de kaart onder je account activeert, is niet te vinden. Ook lijkt de helpdesk niet te reageren op vragen in deze chat.

What do you want to do ?
    New mailCopy
    0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Gerdien Both

Ik heb een spaarkaart, inlog weet ik niet en ik kan helemaal niks...support?????

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Boudewijn

Ik heb mij geregistreerd en wachtwoord aangemaakt. Wil ik inloggen krijg ik steeds dat wachtwoord niet klopt met de inlognaam. Nieuw wacht woord gekozen maar kan nog steeds niet als klant (customer) inloggen. Waar is het support van Piggi? Krijg het idee dat alles FAKE is

• Avatar
    G KRUISWIJK

Nou.. wat hierboven staat dus...

• Avatar
    Egbert Moraal

ik kan mijn 2e spaarkaart niet uitlezen.