Hoeveel saldo staat er op mijn cadeaukaart?

Opmerkingen

11 opmerkingen

• Avatar
    5056bd20

inloggen geeft ondoordringbare problemen: moet nu ineens code van da kaart invoeren welke niet geaccepteerd wordt.

normaal inloggen met e-mail + inlogcode werkt niet.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    F.Rienstra

Ik wil het saldo op mijn spaarkaart kunnen zien Inloggen met een code lukt niet. Ik vind op mijn kaart alleen een 11-cijferig getal.

-2
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Rutten

Hier hetzelfde probleem als bij F.Rienstra.
    Ik moet een inlogcode met G of H voorafgaand invoeren. Echter ook ik heb alleen een cijfercode ....
    Daarnaast geeft het inloggen veel problemen.

Graag oplossing hiervoor.

1
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    t.h.

Ik sluit mij aan bij de problemen genoemd hierboven.

Ik heb 4 x een nieuw wachtwoord aangevraagd en elke was er wel iets wat niet klopte.

Niet te volgen meer zo.....helaas

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    M.E.Scheppink

heb dezelfde problemen, kaart wordt niet geaccepteerd, dus wat nu. kan me dus niet registreren en aanmelden.!!

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    M.E.Scheppink

graag oplossing per email.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Desiree

Ik heb helemaal geen code alleen het kleine kaartje met letters erop

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Hanneke

Als ik bij Ricks bloemen in Rijssen iets koop, is er 1 verkoopster die ivm corona het pasje niet accepteert. Gisteren wou een andere verkoopster het wel, maar de bewuste verkoopster zei gelijk: DAT DOEN WE NIET GEDURENDE DE CORONATIJD! En dat heb ik al verschillende keren gehad. Terwijl andere zaken in Rijssen gewoon punten bijschrijven. Slechte zaak. Iķ vraag mij af of dit zomaar kan. Het pasje hoeft ze niet eens aan te pakken

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Thessa van der Zwaan

Inloggen gaat niet :(

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    aldert.vd.schaaf

inloggen gaat bij mij ook niet

-1
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Niels Levert

Dit artikel biedt een antwoord op de vraag hoe je het saldo kan checken op een cadeaukaart, niet een spaarkaart. Als je in wilt loggen op je spaaraccount, klik dan op deze link.